Hinnastot


RAIKU2-ohjelman Hinnastot-moduulilla voidaan ohjelmassa ylläpitää kaikki laskennassa tarvittavat tuote- ja hintatiedot. Kaksitasoisen tuoteryhmittelyn ansiosta hinnaston käyttö on selkeää ja nopeaa, mikä säästää laskenta-aikaa. Tarjouslaskennassa käytetään tuotteiden omakustannushintoja, joihin määritetään kate tarjouskohtaisesti, mutta Hinnastot-moduulilla voidaan muodostaa myös yrityksen myyntihinnasto tuoteryhmä- tai tuotekohtaisesti määritettävien kateperusteiden avulla.

RAIKU2:n hinnasto on yhteensopiva Laskutus-Hippu -laskutusohjelman kanssa. Hinnastotoimintoa voi kuitenkin käyttää itsenäisesti, ja sen avulla voidaan määrittää tuotteille omakustannushintojen pohjalta katteelliset myyntihinnat. Myös hinnastojen päivittäminen on helppoa, sillä hintoja voidaan muuttaa tuoteryhmäkohtaisesti prosenteilla tai kertoimella.

Hinnastot-moduuli säästää työaikaasi hinnastojen käsittelyn eri vaiheissa, kuten tarjouslaskennassa käytettävien omakustannushintojen määrittämisessä tai yrityksen laskutushintojen ylläpitämisessä.

 

Hinnastot – RAIKU2 tutustumisvideo

video aukeaa uuteen ikkunaan


Tutustu - RAIKU2