Tuotetiedot

RAIKU2-ohjelman perusversio

Tuotetiedot - Kokonaistarjous RAIKU2-ohjelman päätoiminto on maarakennusalan urakka- ja tarjouslaskenta. Resurssi- ja aikataulupohjaisella (REA) tarkastelulla kohteesta saadaan lasketuksi urakan kokonaiskustannukset ja niihin pohjautuva kokonaistarjous. Tarjouslaskelma ja siitä saatava kustannusyhteenveto voidaan eritellä eri kustannuslajeittain (miestyöt, konetyöt, kuljetus, materiaalit, muut kustannukset) sekä oman työn että alihankinnan osalta.

Tarjous voidaan jakaa laskennan helpottamiseksi sopiviin osatarjouksiin. Laskelmasta voi tulostaa kustannuserittelyn osatarjouksittain ja kustannuslajeittain. Myös varsinainen asiakkaalle lähetettävä tarjouslaskelma on mahdollista tulostaa suoraan RAIKU2-ohjelmasta halutun ulkoasun mukaisena.

RAIKU2-ohjelman lisämoduulit

Perusversion toiminnallisuuden laajentamiseksi RAIKU2-ohjelmaan on saatavana useita lisämoduuleja, joita on mahdollista hankkia oman yrityksen toimialan ja toiminnan mukaisesti. Useimmille urakointiyrityksille kaikki lisämoduulit ovat hyödyllisiä, mutta esimerkiksi suunnittelutoimisto voi tarvita ensisijaisesti vain RAIKU2:n monipuolista massamuunnostoiminnallisuutta. Tällä hetkellä saatavilla olevat lisämoduulit ovat Massamuunnokset, Kapasiteettilaskenta, Yksikköhintalaskenta, Hinnastot ja Nimikkeistöt. Tulevaisuudessa RAIKU2-ohjelmaa täydennetään uusilla lisämoduuleilla.

RAIKU2:n modulaarisen rakenteen ansiosta voit hankkia vain tarvitsemasi moduulit, jolloin saat parhaimman hyödyn toiminnallisuuden ja hankintahinnan suhteen.

 

RAIKU2 tutustumisvideosarja

videosarja aukeaa uuteen ikkunaan. Sarja alkaa Massamuunnokset – lisämoduulista.


Tutustu - RAIKU2